Albergue do Bonjardim
6100-460 Nesperal,
Sertã - Portugal
N 39° 48′ 47″, W 08° 09′ 46″
Tel.: (+351) 274809647
Tel.: (+31) 0247506332
E-mail:

Algemeen


Gratis overnachting!

Beste wijnliefhebbers en gasten,

Graag willen wij iedereen bedanken voor de getoonde belangstelling. Niet iedereen kon aanwezig zijn of reageren, daar hebben wij begrip voor. Wel willen wij iedereen stimuleren om wijn te bestellen via onze nieuwe site. Terwijl crisis en een recessie hét onderwerp van gesprek zijn willen wij u graag verrassen: Voor de eerste vijftig bestellingen die via onze site worden geplaatst bieden wij elk een gratis overnachting aan in de Albergue do Bonjardim! (www.bonjardim.nl)

De presentaties in de Kieviet in Wassenaar en de Meerpaal in Dronten waren een feest voor ons. Deels was het een reünie met gasten en wijnklanten en deels een ontmoeting met geïnteresseerden: particulier, uit de horeca of de wijnhandel.

De Portugese Ambassadeur Sua Exa. Dr.Senhor Manuel Nuno Tavares da Sousa stelde het zeer op prijs dat Portugal en haar wijn door Nederlanders werd geëtaleerd. Portugese wijn is jammer genoeg niet erg bekend terwijl er wel steeds meer naar gevraagd wordt. Het lijkt alsof de wijndrinker de hele nieuwe wereld heeft geproefd en nu toe is aan de Portugese wijn.

  
tekst afgebroken Vorige pagina

Links | Disclaimer | Copyright © 2017 Albergue do Bonjardim | Endless webdesign naar boven print